fbpxHouten telefoonhoesje

Omdat jouw stijl telt!

Omdat
jouw stijl
telt!

Slider

       

Maak je hoesje tot meer
dan een beschermlaagje,
Create Your Style!

Perfectionisme voor jouw personalisatie.
Wij van Personalcraft bewerken jouw unieke ontwerp met de hand in een houten telefoonhoesje.
Zo maak je je telefoon nog persoonlijker!

Een houten telefoonhoesje…

Natuurlijk hout

Gemaakt van natuurlijk hout, Bamboo of Rosewood!

Personalisatie

Ontwerp jouw stijl op een uniek design!

Houten iPhone hoesje

Bescherming

Beschermend telefoonhoesje bij normaal gebruik!

Apple en Samsung

Telefoonhoesjes voor iPhone en Samsung!

lees meer

Onze houten Hoesjes

Create your style!

De houten telefoonhoesjes die Personalcraft aanbiedt zijn naar jouw stijl te realiseren. Dit is mogelijk dankzij onze ontwerp modus door te klikken op de knop ‘bewerk’. Met deze ontwerpoptie kun je jouw cover ontwerpen naar jouw stijl : bijvoorbeeld een mooie foto met je geliefde, die voor jou zo veelzeggende quote of gewoon speelse icoontjes. Vervolgens branden wij dit ontwerp met onze speciale laser-graveertechniek op jouw telefoonhoesje. Laat zien dat het jouw hoesje is, dat het helemaal jouw eigen stijl is!

Materiaal

Onze telefoonhoesjes bestaan uit een zwart TPU omheining met daarop een plaatje van duurzaam hout. Dit plaatje heeft een dikte van 1,5 millimeter waardoor jouw smartphone zijn slanke design behoudt. Onze telefoonhoesjes geven een karakteristieke stijl dankzij het unieke houtpatroon wat jouw hoesje zo bijzonder maakt. Met onze treedeal actie is het hout extra duurzaam, want voor elk 5 verkochte hoesjes planten wij een nieuwe boom ( zie voor meer treedeal informatie: ‘over ons’).

Bescherming

Onze back-hoesjes zijn niet alleen uniek in stijl, maar ze bieden ook voldoende bescherming voor je smartphone bij normaal gebruik. De randen van je smartphone zijn beschermd tegen lichte stoten. Vooral bieden onze back-hoesjes bescherming voor de rug van je smartphone ook bij een camera die uitsteekt. Uiteraard zijn de back-hoesjes stevig gemaakt.

Achter de Personalisatie

‘’omdat een hoesje meer moet zijn dan een beschermlaagje, wilden wij een natuurlijk product samenstellen dat naar de klant zijn stijl is te personaliseren’’.

Personalcraft is het idee wat uitgewerkt wordt door ons, twee jonge vrienden, samen graveren wij de hoesjes naar jouw wens. Wij hebben klant en natuur hoog in het vaandel.

telefoonhoesje graveren

meer over ons

bomen planten met telefoonhoesjes

‘’omdat een hoesje meer moet zijn dan een beschermlaagje, wilden wij een natuurlijk product samenstellen dat naar de klant zijn stijl is te personaliseren’’.

Hallo, wij zijn Cornelis (rechts) en Kees (links) twee echte houtwerkfanaten, de oprichters van Personalcraft. Omdat een hoesje meer moet zijn dan een beschermlaagje, wilden wij een natuurlijk product samenstellen dat naar de klant zijn stijl is te personaliseren, zo zijn we begonnen in 2018 aan het idee van Personalcraft.

Samen streven we ernaar om onze klanten gelukkig te maken met een uniek hoesje dat ze zelf kunnen ontwerpen. Zodra jouw ontwerp bij ons binnenkomt, halen wij alles uit de kast om jouw hoesje zo goed mogelijk te leveren en jou blij te maken.

Kees bewerkt met een laser graveertechniek jouw ontwerp in het hout van een hoesje, daarna verft hij met de hand een laagje lak over de hoesjes heen voor het beste resultaat.

Cornelis zorgt ervoor dat jij als klant goed wegwijs bent op onze website en dat de orders op de juiste manier binnenkomen.

Samen streven we ernaar om klant en natuur tevreden te houden. We hopen je nu of in de verdere toekomst te kunnen helpen met het creëren van jouw eigen telefoonhoesje.

Groeten,

namens Personalcraft,

Cornelis & Kees

 

Een duurzaam telefoonhoesje

Er zijn al 42 bomen geplant!

Omdat er voor elke vijf verkochte hoesjes een boom wordt geplant, heb jij een duurzaam telefoonhoesje. Dit doen wij in samenwerking met de organisatie TreesForAll. Zo draag jij als klant bij aan een gezond klimaat en groene leefomgeving, dit is onze Treedeal!

een duurzaam telefoonhoesje

lees meer

 

Een duurzaam telefoonhoesje

Het-planten-van-een-zaailing- Trees For All

Voor elke vijf verkochte covers plant PersonalCraft in samenwerking met TreesForAll een nieuwe boom! Wij zien hout namelijk als het hart van ons product. En door de vele ontbossing komt ons hart in gevaar. Met onze treedeal proberen wij dit tegen te gaan! Is dat geen goede deal!

Chimpansees-1280x857

Het Kibale National Park in Oeganda is één van de mooiste regenwouden in Oost-Afrika met een enorme soortenrijkdom. Het park beslaat circa 800 km2. Helaas wordt deze groene oase bedreigd. Het bosoppervlak van Kibale is geslonken door ontbossing. We staan in de startblokken om het regenwoud te herstellen. De komende jaren willen we minimaal 150.000 inheemse bomen aanplanten. Het liefst meer. Met dit nieuwe bos vergroten we het leefgebied van de dieren (o.a. de grote groepen chimpansees), beschermen we het oerbos én leveren we een positieve bijdrage aan het klimaat (aldus TFA).

3.-Bomenstekjes-plaatsen-1280x960 trees for all

Doordat er voor elke vijf verkochte covers een boom wordt geplant, kan TreesForAll zorgen voor het planten van bossen. Bossen gaan de opwarming van de aarde tegen en ze zijn van levensbelang voor mens en dier. Zo draag jij als klant bij aan een gezond klimaat en groene leefomgeving!

zelf je hoesje ontwerpen

Zelf je cover ontwerpen? Verschillende klanten gingen je voor, hiervan een paar voorbeelden:

telefoonhoesje met quote

Hoesje met quote

Ontwerp een hoesje met jouw favoriete quote zodat je hier altijd aan herinnerd word.

telefoonhoesje met foto

Hoesje met foto

Een hoesje met jouw mooie momenten zodat je altijd je herinneringen bij je hebt.

telefoonhoesje met land

Hoesje met vorm

Of een hoesje met leuke vormen erop die goed bij jouw lifestyle passen.

Wat zou jij erop ontwerpen?

Hoe je kunt ontwerpen

Zelf jouw hoesje ontwerpen.

Wij willen jou helpen met alles uit je creativiteit te halen om jouw stijl te laten zien! Door vrijheid te geven met de functies die we hebben toegevoegd aan het ontwerpprogramma, kun jij jouw hoesje ontwerpen zodat het in uniekheid bij jou past. Ontwerpen is eenvoudig met ons ontwerpprogramma, het kan binnen vijf minuten:

‘’Je design wordt altijd door ons nagekeken of het er mooi uit komt te zien’’

Afbeelding toevoegen

telefoonhoesje bewerken met design
IMG_3874

Kleur: de hoesjes worden bewerkt met een graveertechniek, dit betekent dat je design maar één kleur kan aannemen. Zwart wordt zwart en wit wordt niks. Wanneer je een kleurrijk design ontwerpt, wordt dit omgezet in zwart en ‘niks’. natuurlijk kijken wij voor jou hoe dit het mooiste tot zijn recht komt.

Foto toevoegen

telefoonhoesje bewerken met foto
telefoonhoesje met foto

Foto: wanneer je een foto op je cover ontwerpt, wordt dit ook omgezet in een eentonig zwart en eentonig wit afbeelding, op de afbeelding hiernaast zie je hoe dit eruit komt te zien. Wij halen de achtergrond voor je weg en zorgen ervoor dat het belangrijkste naar voren komt.

opmerkingen lumise

Opmerkingen: als je nog speciale verzoeken hebt voor je afbeelding, kun je wanneer je klaar bent met je design een opmerking achterlaten bij het afrekenen.

Alles op een rijtje:

Levering: 

2-3 Verwerkdagen, Gratis verzending

Gratis ontwerp: 

Gratis ontwerpen naar jouw stijl!

Garantie: 

Niet goed? Geld terug garantie

Positieve score: 

onze klanten geven ons 5/5 sterren op trustpilot.

Cashback: 

Deel en krijg €5,00 cashback.

Controle:

Uw design wordt altijd door ons gecheckt voor het mooiste resultaat!