fbpx

Meest gestelde vragen

Ontwerpmodus

Kan ik mijn ontwerp opslaan voor later?

Ja, dit is mogelijk! Klik op bestand, en vervolgens op ‘op slaan naar mijn ontwerpen’.  Als u vervolgens op Designs klikt kun je jouw design weer vinden. Zo kun je tijdens het ontwerpen van je design even pauze nemen. Hier heb je wel een Personalcraft account voor nodig.

Hoe haal ik het beste resultaat uit de ontwerpmodus?

  • Er zijn een aantal punten waarop je moet letten om het beste resultaat uit de ontwerp modus te halen. Hier heb je ze op een rijtje:

gebruik eenvoudige illustraties: Onze lasermachine kan de mooiste ontwerpen graveren, door illustraties te gebruiken niet veel dunner dan teken dikte 2 krijg je het mooiste resultaat.

-zorg voor een duidelijke zwart-wit verhouding: Door een duidelijke scheiding te maken tussen zwart en wit krijg je de mooiste resultaten geprint op jouw cover. Er word namelijk alleen zwart of niks (wit) gegraveerd geen grijs. Wanneer je een foto upload zal het bewerk programma deze omzetten in zwart of wit, de uitkomst word natuurlijk altijd door ons gecontroleerd voor het beste resultaat. In het kort ‘Zwart is zwart wit is hout’.

-kies het bijpassend houtsoort voor jouw design: Elk designs past goed op elke cover. Hier een tip om jouw design het mooist te presenteren: gebruik de Bamboo covers voor designs met fijne details, dankzij het contrast van het hout en het graveersel worden deze het mooist weergegeven. eenvoudige volle illustraties worden daarentegen op Rosewood het mooist weergegeven.

spelen met vormen: wanneer je een zwarte vorm op de cover plaatst en daarna een nieuwe witte vorm over de zwarte vorm plaatst krijgt de eerste zwarte vorm van binnen een uitgesneden vorm. Hier kun je leuke creaties mee maken.

ontwerp opslaan: even pauze nodig? Geen probleem! Je kunt je ontwerp namelijk opslaan voor de volgende keer. Klik op ‘bestand’ op de bovenste blauwe balk en vervolgens op ‘opslaan naar mijn designs’ selecteer ‘new design’ en je bestand is opgeslagen. Wanneer je daarna terug komt klik je op ‘designs’ op de bovenste blauwe balk om je design weer tevoorschijn te halen, het mooie is dat je dit designs ook kunt openen op andere cover modellen. Dit werkt alleen als je een Personalcraft account hebt.

-check ons Instagram account: op ons Instagram account Personalcraft_NL kan je mooie voorbeelden zien van de covers ter inspiratie.

Hoe komt een compleet design eruit te zien op een andere telefoon soort dan word aangegeven?

    De complete designs worden als voorbeeld laten zien op de IPhone X bij Apple en op de Galaxy S8+ bij Samsung. Wanneer je een ander model kiest dan op de afbeelding word getoond, word het design op dezelfde manier als het voorbeeld op jouw geselecteerde cover gegraveerd. Er word uiteraard rekening gehouden met de eventuele camera gaten die anders zitten op jouw geselecteerde smartphone cover.

 

 

Product Informatie

Zijn de covers gemaakt van echt hout?

Ja, de covers zijn van echt hout. Je kunt kiezen uit twee houtsoorten: Bamboe of Rosewood. Bamboe geeft een prachtige karakteristieke uitstraling aan jouw telefoon, en Rosewood zorgt voor een luxe, professionele en gewaardeerde look. Het hout is ook nog eens duurzaam, want voor elke 5 verkochte covers op de website planten wij een nieuwe boom!

Hoe maak ik een eigen ontworpen houten cover?

Klik op assortiment en maak een keuze tussen de houtsoort Bamboe of Rosewood. Welke stijl past bij jou? Het karakteristieke Bamboe of juist het luxe Rosewood?

Klik vervolgens op de knop: ‘bewerken’. Je komt nu in ons ontwerp programma waar je jouw cover helemaal naar wens kan bewerken! Create your Style!

Zodra je jouw cover besteld hebt gaan wij gelijk aan de slag met het graveren van jouw bewerkte cover.

Tot hoever bieden de covers bescherming voor mijn smartphone?

De houten covers die Personalcraft aanbied zijn ten eerste gemaakt voor stijl maar ook zijn ze beschermend voor jouw smartphone bij normaal gebruik. lichte stoten kunnen worden opgevangen maar met heftige stoten zal je moeten oppassen. Het scherm word beschermd met randjes van de cover die eroverheen vallen, dit is echter alleen bij Apple en de Samsung smartphones zonder edges het geval.

Zit er garantie aan mijn gepersonaliseerde cover?

Bij Personalcraft zijn we er zeker van dat we goede kwaliteit leveren daarom heb je op elke cover 3 weken kwaliteitsgarantie, dit houd in dat wanneer je niet tevreden bent over je cover dat je hem zonder reden gratis binnen 3 weken kan retourneren.

Naast de kwaliteitsgarantie heb je ook nog recht op een jaar garantie op schade van je cover.

Verzend & Retour Informatie

Wat is het retourrecht van Personalcraft?

Bij Personalcraft zijn we er zeker van dat we kwaliteit leveren daarom heb je bij elk product het recht op 3 weken kwaliteitsgarantie vanaf het moment dat het jouw deurmat bereikt; dit geld ook voor de gepersonaliseerde covers. Wanneer het product niet naar wens is kun je binnen 3 weken retour aanvragen daarna heb je 2 weken de tijd om het kosteloos op te sturen. Wanneer wij jouw product in goede staat ontvangen hebben zal je binnen 3 dagen terugbetaald worden.

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

Bij Personalcraft hoef je geen verzendkosten te betalen, je hebt alleen jouw cover af te rekenen.

Wat is de levertijd van een houten cover?

Zodra je jouw cover besteld hebt gaan wij direct voor jou aan de slag met het bewerken van jouw cover. Wanneer wij hiermee klaar zijn sturen wij jouw cover zo snel mogelijk naar jou op. De verzending van jouw cover zal 2-3 dagen duren. De covers worden verzonden in beschermende enveloppen.

Naar welke landen worden de producten verzonden?

PersonalCraft levert zijn producten in Nederland en Belgie.

Betalingen Informatie

Welke betaalmethodes accepteerd Personalcraft?

Op onze website accepteren wij alleen betalingen via Ideal.

Hoe gaat Personalcraft om met terugbetalingen?

Wanneer je jouw cover hebt teruggestuurd naar Personalcraft en het bij ons binnen gekomen is, zullen wij binnen 3 werkdagen het aankoop bedrag terugstorten op je rekening.

Overige informatie

Waar vind ik de algemen voorwaarden van Personalcraft?

Wanneer je bij ons een houten Cover wilt aanschaffen moet je eerst de algemene voorwaarden accepteren. In de algemene voorwaarden staat onder andere over de volgende onderwerpen informatie ‘herroepingsrecht, de prijs, levering en uitvoering, betaling, klachtenregeling en geschillen’. Mocht je nog bezig zitten met een woordenboek te schrijven dan vind je in het volgende bestand meer informatie over de algemene voorwaarden: 

[download id=”4864″]

Hoe gaat Personalcraft om met terugbetalingen?

Wanneer je jouw cover hebt teruggestuurd naar Personalcraft en het bij ons binnen gekomen is, zullen wij binnen 3 werkdagen het aankoop bedrag terugstorten op je rekening.

Hoe maak ik een account aan op Personalcraft?

Wanneer je op de thuis pagina komt van Personalcraft klik je op de 3 streepjes rechtsboven in je beeldscherm, hier kun je klikken op ‘mijn account’ om je account aan te maken. Voer op deze pagina je email adres en wachtwoord in dat je wilt gebruiken voor het account en klik op ‘registreren’. Gefeliciteerd je hebt een account aangemaakt!

Wat kan ik met een Personalcraft account?

Wanneer je een account hebt op Personalcraft.nl kun je gebruik maken van een paar handige functies. Zo kun je ‘je designs van de ontwerper opslaan, je facturen bekijken, je bestellingen bekijken en je (factuur)adres gegevens wijzigen’. Wanneer je je ook aanmeld voor de nieuwsbrief zullen wij je ook leuke acties toe mailen.

Vind ons hier

Adres:

  • Nederland , Urk , 8321CS

Email:

info@personalcraft.nl

PersonalCraft heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Contact opnemen met ons is dan ook heel gemakkelijk via de ‘contact en retour’ pagina. Vragen? Stel ze gerust!

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht