fbpx

Onze houten Hoesjes

Create your style!

De houten telefoonhoesjes die Personalcraft aanbiedt zijn naar jouw stijl te realiseren. Dit is mogelijk dankzij onze ontwerp modus door te klikken op de knop ‘bewerk’. Met deze ontwerpoptie kun je jouw cover ontwerpen naar jouw stijl : bijvoorbeeld een mooie foto met je geliefde, die voor jou zo veelzeggende quote of gewoon speelse icoontjes. Vervolgens branden wij dit ontwerp met onze speciale laser-graveertechniek op jouw telefoonhoesje. Laat zien dat het jouw hoesje is, dat het helemaal jouw eigen stijl is!

Materiaal

Onze telefoonhoesjes bestaan uit een zwart TPU omheining met daarop een plaatje van duurzaam hout. Dit plaatje heeft een dikte van 1,5 millimeter waardoor jouw smartphone zijn slanke design behoudt. Onze telefoonhoesjes geven een karakteristieke stijl dankzij het unieke houtpatroon wat jouw hoesje zo bijzonder maakt. Met onze treedeal actie is het hout extra duurzaam, want voor elk 5 verkochte hoesjes planten wij een nieuwe boom ( zie voor meer treedeal informatie: ‘over ons’).

Bescherming

Onze back-hoesjes zijn niet alleen uniek in stijl, maar ze bieden ook voldoende bescherming voor je smartphone bij normaal gebruik. De randen van je smartphone zijn beschermd tegen lichte stoten. Vooral bieden onze back-hoesjes bescherming voor de rug van je smartphone ook bij een camera die uitsteekt. Uiteraard zijn de back-hoesjes stevig gemaakt.