fbpx

Oude home

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

kkkk

kkk

kkkCreate Your Style!

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

kkkk

kkk

kk

kk

kkk

Slider

Maak je cover tot meer
dan een beschermlaagje,
Let’s Create Your Style!


Wij van Personal Craft graveren jouw unieke ontwerp in een houten cover.
Zo maak je je telefoon nog persoonlijker!

Uniek Product!

elke cover is uniek in patroon en gepersonaliseerd naar jouw stijl!

Kwaliteitsgarantie

de 3 weken kwaliteitsgarantie geeft je vertrouwen in jouw aankoop!

Optimized-Iphone Xs X

Treedeal

gemaakt van duurzaam hout: voor elke 5 verkochte covers op de website wordt er een boom geplant!

Gratis Verzending!

Gratis verzending bij de aanschaf van jouw cover!

Hoe werkt het?

Modern Macbook Pro and iPhone X on Desk Mockup by Anthony Boyd Graphics

Klik op de knop ‘assortiment’ en maak een keuze tussen de houtsoort Bamboe of Rosewood. Welke stijl past bij jou? Het karakteristieke Bamboe of juist het luxe Rosewood?

juiste afbeelding 2

Klik vervolgens op de knop ‘bewerken’. U komt nu in onze speciale klantvriendelijke bewerkmodus waar u uw cover helemaal naar wens kunt bewerken! Create Your Style!

flamingo 5

Zodra u uw cover heeft besteld, gaan wij gelijk aan de slag met het laseren van uw cover. Ook planten wij voor elke 5 verkochte hoesjes een boom. Klant tevreden, natuur tevreden, wij tevreden!

 

TreeDeal

Het-planten-van-een-zaailing- Trees For All

Voor elke vijf verkochte covers plant PersonalCraft in samenwerking met TreesForAll een nieuwe boom! Wij zien hout namelijk als het hart van ons product. En door de vele ontbossing komt ons hart in gevaar. Met onze treedeal proberen wij dit tegen te gaan! Is dat geen goede deal!

Chimpansees-1280x857

Het Kibale National Park in Oeganda is één van de mooiste regenwouden in Oost-Afrika met een enorme soortenrijkdom. Het park beslaat circa 800 km2. Helaas wordt deze groene oase bedreigd. Het bosoppervlak van Kibale is geslonken door ontbossing. We staan in de startblokken om het regenwoud te herstellen. De komende jaren willen we minimaal 150.000 inheemse bomen aanplanten. Het liefst meer. Met dit nieuwe bos vergroten we het leefgebied van de dieren (o.a. de grote groepen chimpansees), beschermen we het oerbos én leveren we een positieve bijdrage aan het klimaat (aldus TFA).

3.-Bomenstekjes-plaatsen-1280x960 trees for all

Doordat er voor elke vijf verkochte covers een boom wordt geplant, kan TreesForAll zorgen voor het planten van bossen. Bossen gaan de opwarming van de aarde tegen en ze zijn van levensbelang voor mens en dier. Zo draag jij als klant bij aan een gezond klimaat en groene leefomgeving!

Volg ons op Instagram!