fbpx
thumbnail_1 (48) (1)

Natuurlijk

Personalcraft vindt dat de producten die de natuur ons te bieden heeft perfect zijn. Hout bijvoorbeeld, een prachtig sterk, warm product. En ook nog eens zo veelzijdig! Personalcraft heeft gekozen voor twee prachtige houtsoorten: Bamboe en Rosewood. Bamboe is het duurzaamste materiaal van de wereld en geeft een prachtige karakteristieke sfeer aan jouw telefoon! Rosewood heeft een uniforme structuur wat zorgt voor een luxe, professionele en gewaardeerde uitstraling.

Natuurlijk Mooi!

flamingo 5

Persoonlijk

Niet voor niets is ons motto: ‘Create Your Style’.
Wij van PersonalCraft vinden dat een cover meer moet zijn dan een beschermlaagje. En met al die plastic covers die in massa geproduceerd worden, wordt het er ook niet beter op. Daarom heeft PersonalCraft een natuurlijk product samengesteld dat helemaal naar wens is te realiseren. Vanaf nu vertelt jouw cover een verhaal aan de wereld.
Wij graveren jouw unieke ontwerp in jouw houten cover!

treedeal foto

Milieuvriendelijk


Al onze producten zijn gemaakt van duurzaam hout.
Milieuvriendelijkheid staat bij ons namelijk heel hoog in het vaandel. Door onze duurzame producten investeren wij in de wereld van morgen. Wij vinden dat we de natuur een handje moeten helpen en steunen, zo kunnen wij in de toekomst ook ons prachtige product blijven verkopen.
Ook planten we voor elke vijf verkochte covers een boom! Voor meer info zie: Treedeal bij ‘Over Ons’.
Natuur tevreden? Wij tevreden.

 

Volg ons op Instagram!

Create

Your

Style!

Bamboe

Bamboe, het duurzaamste bouwmateriaal van de wereld. En dan geeft Bamboe ook nog een prachtige karakteristieke sfeer aan jouw telefoon!

Rosewood

De uniforme structuur van dit duurzame hout geeft een luxe, professionele en gewaardeerde uitstraling aan jouw telefoon!

 

TreeDeal

Het-planten-van-een-zaailing- Trees For All

Voor elke vijf verkochte covers plant PersonalCraft in samenwerking met TreesForAll een nieuwe boom! Wij zien hout namelijk als het hart van ons product. En door de vele ontbossing komt ons hart in gevaar. Met onze treedeal proberen wij dit tegen te gaan! Is dat geen goede deal!
e gaan! Is dat geen goede deal!

Chimpansees-1280x857

Het Kibale National Park in Oeganda is één van de mooiste regenwouden in Oost-Afrika met een enorme soortenrijkdom. Het park beslaat circa 800 km2. Helaas wordt deze groene oase bedreigd. Het bosoppervlak van Kibale is geslonken door ontbossing. We staan in de startblokken om het regenwoud te herstellen. De komende jaren willen we minimaal 150.000 inheemse bomen aanplanten. Het liefst meer. Met dit nieuwe bos vergroten we het leefgebied van de dieren (o.a. de grote groepen chimpansees), beschermen we het oerbos én leveren we een positieve bijdrage aan het klimaat (aldus TFA).

3.-Bomenstekjes-plaatsen-1280x960 trees for all

Doordat er voor elke vijf verkochte covers een boom wordt geplant, kan TreesForAll zorgen voor het planten van bossen. Bossen gaan de opwarming van de aarde tegen en ze zijn van levensbelang voor mens en dier. Zo draag jij als klant bij aan een gezond klimaat en groene leefomgeving!

Bij elke 5 verkochte covers planten wij een Boom!

Ons project in Oeganda (TFA)

Het Kibale National Park is één van de mooiste regenwouden in Oost-Afrika. De natuur staat onder druk door ontbossing en bodemerosie. Sinds 2018 is Trees for All betrokken bij herstel van het bos. Sindsdien zijn er al ruim 100.000 bomen geplant.